pc-caducat.jpg

EL CICLE DE VIDA ACTUAL D'UN PC
ES DE 3 ANYS

Components informàtics per a integració 

- Memòria DDR2, DDR3, DDR4, DDR5

- CPU Dual Core, Intel i3, Intel i5, Intel i7

- Disc dur ATA, SATA, SSD, Nvme

90

COM SÉ SI HA CADUCAT EL MEU ORDINADOR?

 

El cicle de vida útil d'un PC ha quedat reduït a tres anys, segons un estudi de mercat de International Data Corporation (IDC). Actualment, ja no es fabriquen dispositius com abans on el cicle de vida era molt més llarg i alhora el cost d'aquests era més gran.

La baixada de preus que en els darrers temps s'està produint dins del segment dels PCs, ha provocat que la substitució d'una màquina per una altra es produeixi cada cop més ràpidament. Per això en moltes ocasions es decideix no reparar i canviar directament l'equip.

 

A Aceena Computers coneixedors d'aquest paradigma, podem rejovenir el teu pc i fer que aquest cicle de vida s'allargui una mica més. Normalment, els fabricants d'ordinadors solen treure al mercat configuracions molt ajustades de prestacions, per poder sortir amb preus competitius. En la majoria d'ocasions el client comprador, desconeix el marge d'evolució del seu equip. No sap si pot ampliar la memòria, el disc dur, la CPU, la placa base. I en el cas que ho sàpiga no sap fins a quan és possible.

Et recomanem que et posis en contacte amb nosaltres i t'assessorarem.